Nu titte til hinanden tekst

Nu titte til hinanden – Højskolesangbogen

Nu titte til hinanden

Nu titte til hinanden er en sand klassiker. Ingemanns billeder af den nære natur gør teksten håndgribelig, og på fin vis bindes det nære sammen med det …

Nu titte til hinanden er en sand klassiker. Ingemanns billeder af den nære natur gør teksten håndgribelig, og på fin vis bindes det nære sammen med det guddommelige. Weyses melodi er på én gang organisk og udfordrende, og passer til tidens syn på sangen som kilde til karakterdannelse.

Nu titte til hinanden de favre blomster små – Folkekirken.dk

Nu titte til hinanden de favre blomster små | Folkekirken.dk

Nu titte til hinanden de favre blomster små, de muntre fugle kalde på hverandre; nu alle jordens børn deres øjne opslå, nu sneglen med hus på ryg vil vandre.

Nu titte til hinanden de favre blomster små

Gamle Danske Sange: Nu titte til hinanden de favre blomster små

Nu titte til hinanden de favre blomster små, de muntre fugle kalde på hverandre. Nu alle jordens børn deres øjne opslå, nu sneglen med hus på ryg vil vandre.

Gamle Danske Sange: Nu titte til hinanden de favre blomster små

B.S. Ingemann: »Nu titte til hinanden de favre Blomster smaa

B.S. Ingemann: »Nu titte til hinanden de favre Blomster smaa« fra Morgensange for Børn (1837)

Nu titte til hinanden de favre Blomster smaa;. De muntre Fugle kalde paa hverandre;. Nu alle Jordens Børn deres Øine opslaae;. Nu Sneglen med Huus paa Ryg …

Kalliope er en database indeholdende ældre dansk lyrik samt biografiske oplysninger om danske digtere. Målet er intet mindre end at samle hele den ældre danske lyrik, men indtil videre indeholder Kalliope et forhåbentligt repræsentativt, og stadigt voksende, udvalg af den danske digtning.

Nu titte til hinanden – Church of Jesus Christ

Nu titte til hinanden

Tekst. 1. Nu titte til hinanden de favre blomster små,. de muntre fugle kalde på hverandre,. nu alle jordens børn deres øjne opslå,.

Denne side indeholder en interaktiv afspiller til salmer og børnenes sange

Salme 750 – Den Danske Salmebog Online

Den Danske Salmebog Online – Salme 750

Nu titte til hinanden de favre blomster små, de muntre fugle kalde på hverandre; nu alle jordens børn deres øjne opslå, nu sneglen med hus på ryg vil vandre …

På Den Danske Salmebog Online kan du høre melodierne og finde teksterne til salmerne i Den Danske Salmebog. Du kan finde forslag til salmer til forskellige lejligheder: Dåb, konfirmation, bryllup og begravelse samt advent, jul, påske og pinse.

Nu titte til hinanden – Skole-kirke-samarbejdet

Teksten bevæger sig fra Vest i første linje til Øst i sidste linje. Paradiset ligger i øst, men Guds nye slot med porten, der når fra jord til himmel, ligger i …

Keywords: nu titte til hinanden tekst